Okategoriserade

08:30 SLEEP, RUN, EAT

DSC_3411-2DSC_3416

Hade bestämt mig för att sova ut imorse och inte ställa någon klocka. Annars ringer den ju alltid 06:30 och snooznings-kriget är igång. Men idag vaknade jag av mig själv halv 9. Låg och övervägde ett bra tag om jag verkligen skulle orka ta mig ut och springa, men efter mycket om och men så tog jag tag i täcket och drog mig upp ur fluff-sängen.

DSC_3387DSC_3382-2

Visade sig att just idag skulle jag slå mitt rekord i tid på 7,5 km – tänka sig! jag som var så otaggad till en början. Man ångrar aldrig ett träningspass hörni, lika bra att bara ge sig iväg och sen blir det vad det blir. Kom hem, satte mig och andades i 5 minuter och sen gjorde iordning frukost. Fick bli det ovan. Med andra ord en mix av allt som fanns i kylskåpet och två ägg!

5 svar till “08:30 SLEEP, RUN, EAT

 1. Johanna skriver:

  Låter så skönt och grattis till tiden! 🙂 Önskar att jag gillade morgonträning men min kropp gillar verkligen inte det 🙂

  1. Molly Rustas skriver:

   Nej.. Det är ju väldigt individuellt det där.. <3

 2. Sofie skriver:

  Hur orkar du springa så långt innan du ätit frukost?? Haha! Jag knappt gå powerwalk på morgonen pga är superhungrig när jag vaknar…

  1. Molly Rustas skriver:

   Det är en vanesak. Jag presterar bäst på tom mage 😀

 3. Otroligt härliga vårbilder!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.