RELAXED LOOK

DSC_9680
DSC_9695
DSC_9672
DSC_9687
DSC_9681
DSC_9696
DSC_9666

Tröja – Brandy Melville / Jeans – Tiger of sweden / Stövlar – K Cobbler / Bomberjacka – Topshop

Imorse var det inte lätt att lämna sängen kan jag säga. Vaknade upp till ett iskallt rum (sover med fönstret öppet) och att det smattrar på fönsterbläcket. Sådär mysigt ni vet. Man vill ju inte lämna det stora, bulliga duntäcket då precis!

Nu är jag iallafall uppe och ska iväg och käka frukost med min bästa vän som är här tills idag och sedan gå till naprapaten eftersom den tiden blev framflyttad. Sedan är det fullrulle hela dagen fram tills kl 20:30 ikväll. Mina måndagar är alltid långa men jag gillar det ändå. Då har man vaknat till liv resten av veckan.

Lär dock slänga i mig en espresso innan jag går på tal om att vakna till liv. Måndagmorgon-räddaren!

LOADING..