MOMENTS FROM MY WEEKEND

I torsdags eftermiddag åkte jag till London för att hälsa på syrran som bor där i ett år för jobb. Syftet var att hälsa på henne och även för att fota ett hemligt projekt.

På Arlanda fick det som vanligt bli en Juice och macka på Joe innan avgång 😉

Vä framme i hennes mysiga kryp in <3

Båda var trötta och sega på kvällen när jag kom fram, så det fick bli en mysmiddag på Goodlife som är ett hälsohak i närheten av där hon bor – så himla gott var det!!

Jag tog en Falafel-sallad och hon valde sin favorit Bowl.

En suddig mobilbild från i fredags på en helt fantastisk restaurang i London som heter Bourne & Hollingsworth.

Mitt set hittar ni, här.

Detta är sandras stammis-hak, Honey & spice heter det. Så genuint och gulligt där inne. Dom serverar en helt fantastisk lunch-buffé varje dag och inte nog med det, livsfarligt nog även nybakta bakverk…..

I lördagsmorse tog vi på oss löpardojjorna och körde backintervaller i Regent’s Park. I mina ögon den mest idylliska park jag någonsin varit i. Allt ser så trollskt ut.

På kvällen i lördags hade Sandra bokat bord på Trullo som är en italienskrestaurang där pastan är 100% hemmagjord. Så otroligt gott!

Innan jag satte mig på flyget tillbaka hem till Stockholm igen så gjorde syrran i ordning en redigt smaskig frulle i form av grekiskyoghurt med granola och kaneläpplen + avokado/ägg-macka <3

Denna helg har varit helt underbar!

0

Comments are closed for this article!