SAY HELLO TO: GOLDEN PETITE

(Inlägget är i samarbete med Safira)

– Ja, vad ska jag säga?   det känns helt otroligt att jag nu skall släppa min tredje smyckeskollektion på ett år!

Att ett litet sponsrat blogginlägg med Safira för två år sedan kunde leda till att jag ett år senare skulle designa min egen smyckeskollektion med samma företag, och att resultatet av den första ledde till att jag dessutom fick göra det två gånger till känns för mig helt otroligt.

Detta är verkligen ett kvitto för mig, på att även något litet kan leda till något stort! att alltid försöka göra sitt bästa, gå in helhjärtat och att tro på det man gör! <3

1 November släpps kollektionen ”Golden Petite” och kommer vara i förgyllt silver, dvs med förgyllning av 18K guld. Precis som min förra.

Smyckena som ni ser på bilderna ovan, kommer vara väldigt enkla, tidlösa och klassiska vilket har varit min röda tråd genom alla mina tre kollektioner. Jag gillar den typen av smycken, som funkar till allt och som aldrig blir ”otrendiga” eller ”uttjatade”

Golden står givetvis för att kollektionen är i guld, och Petite står för att smyckena är väldigt   ”nätta” och tunna. Ni som har smycken från mina tidigare kollektioner kommer märka att dessa är något smalare i modellerna.

Jag har   blivit en smyckes-älskare! Trodde aldrig jag skulle säga det, då jag för några år sedan inte bar ett endaste smycke! Kan det vara för att jag fått skapa något som jag tycker har saknats på marknaden? Och att smyckena inte kostar hur mycket som helst? Jag vill att alla skall känna att dom har råd med ett smycke från mina designs <3

Nu är jag spänd på att höra, vad tycker ni?!

0

Comments are closed for this article!