EN KÄNSLOFYLLD HELG

Helgen som var har minst sagt varit en känslofylld helg på alla sätt och vis. Tårar i form av lycka, överraskning, starka känslor och gud vet allt.

Bara för att nämna ett par grejer så började det i fredags när jag satt hemma och jobbade framför datorn, klockan var 15:00 och jag skulle precis börja fixa mig inför kvällens middag när det ringer på dörren. Jag 100% säker på att det är ett bud, rusar upp och öppnar. Där står, Cornelia, en av mina absolut bästa vänner som var den som varmt öppnade sina armar för mig från dag 1 när jag flyttade till Stockholm. Hon har varit ute och rest snart i 2 års tid och varit hem och hälsat på som mest i ett par dagar då och då. Där står hon med skidorna och världens största resväska UTANFÖR MIN DÖRR. Det kopplade liksom inte. Och jag som aldrig blivit överraskad på det sättet förut fick iallafall svart på vitt hur jag reagerar av sådana överraskningar. Böl-grin. Inget helt otippat dock!

Helt plötsligt blev det inte så viktigt hur länge jag fick tid till att göra mig iordning inför middagen. Vi korkade upp bubbel och hann sitta och prata i ca 1 timme innan jag insåg att ”Middagen börjar om ca 30 minuter”, nu MÃ…STE jag göra mig iordning. Tur vi har några veckor att ta igen allt som hänt innan hon åker iväg på nya äventyr.

Jag, Cornelia och Alina är trion som bevisat att oavsett avstånd alltid kan hålla ihop. Den ena i Kina, den andra i Australien och jag i Sverige. Vi är varandras närmsta och kommer alltid att vara. Hoppas jag. Jag är så tacksam för att jag har dessa jordnära, inspirerande och kloka kvinnor i mitt liv. Det är inte en självklarhet.

Cornelia hade alltså bestämt sig för att komma hem och överraska mig och inte minst Alina, som skulle föda barn till helgen. Bara en sån sak, säger så mycket om hur fin den människan är. Mycket riktigt födde Alina också. Igår kom lilla Loui, mitt gudbarn (om jag får be, hehe) till världen. Och jag, Cornelia och Kevin åkte och överraskade på BB. Att jag och Kevin skulle komma var nog ingen större överraskning, men däremot att hon (Cornelia) som egentligen befann sig i Australien helt plötsligt dök upp tillsammans med oss, var inte väntat.

Känslor, känslor och återigen KÄNSLOR. Tack för denna helg, den var långt ifrån någon annan lik <3

0

Comments are closed for this article!