LET’S SPARKLE

(inlägget innehåller reklamlänk)

Smycken – Lanseras 1 Nov (Safira By Molly Rustas) Set – Här /

God morgon alla hjärtan!

Helgen började minst sagt bra, gårkvällen spenderade jag nämligen med två favoriter – Alina och Louie, alltså min bästa vän och mitt 5 dagars gamla gudbarn! vi åt falukorv med makaroner och sedan la vi oss framför tvn med godisskålen och kollade på Idol. Att få ha en nyfödd och sovandes liten bebis på sitt bröst är inte varje fredag, annars brukar jag ha en tung och hård spanjor snarkandes där, haha!

Idag är det lördag och det fick bli en sen frukost då både jag och Kevin var så himla trötta och sov enda till 11. Det hör inte till det normala det heller, otroligt skönt dock.

Dagen är inte planerad, vilket känns superhärligt, bara ta allt som det kommer! Till kvällen blir det eventuellt vin och chark med tjejerna om alla är i mood för det <3

Hur ser er lördag ut? Har ni några planer?

LOADING..