EN STRESSIG TISDAG

(Inlägget innehåller reklamlänk)

Tröja – Vila / Örhängen – Safira By Molly Rustas

– Oj, denna dag blev till och med stressigare än vad jag tänkt, hehe.

Kom precis hem från sista sekunden shopping, tror ni jag hittade något att ha på mig tills imorgon? – Nix! Så nu blir det att vända ut och in, upp och ner på garderoben ikväll. Jag har suttit med förberedelser inför morgondagen i snart 2,5 timme och nu väntas spraytan och ja, outfit-provning följt av mailen som skall svaras på.

Usch, vad jag inte gillar sådana här stressiga dagar. Det blir ingen ordning på någonting! Tur det är dagen med D imorgon, så jag kan pusta ut lite efterråt <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..