ATT UTFÖRA EN SAK ORDENTLIGT ELLER TVÅ HALVDANT

I förra veckan fick jag två förfrågningar om jobbresor utomlands bara under de kommande två veckorna framöver – Vem klagar på det? Det är så otroligt kul att få sådana uppdrag och jag är så himla tacksam för varenda ett men denna gång var jag tyvärr tvungen att tacka nej till dem båda två då jag kände att jag har alldeles för mycket att göra här hemma för att kunna åka iväg nu. Allt handlar ju givetvis om prioritering, så med andra ord hade jag ju aldrig tackat nej till dem om det inte vore så att jag missade viktigare jobb här hemma. Och så var ju tyvärr fallet denna gång. Men jag är ändå glad att jag lärt mig att våga tacka nej och att faktiskt prioritera. För när saker och ting är väldigt kul blir det lätt att man tackar JA och glömmer bort att man inte hinner vara överallt och göra allting även om man så himla gärna vill det. Man är inte mer än människa och man kan heller inte dela på sig, då är det bättre att göra en sak ordentlig än flera halvdana!

Så i måndags satt jag och Kevin och pratade om hur veckan såg ut med jobb och aktiviteter runtomkring. Jag utbrast i mitt gladaste ”jag” – Jag har inget speciellt inplanerat i helgen!! Ska vi gå ut och äta på fredag??

Då hade ju typiskt nog han julbord med jobbet och andra saker, samt att alla mina vänner skulle också åka bort så jag beslöt mig faktiskt för att åka hem till Dalarna nu till helgen igen. Så rackarns mysigt. Så på fredag rullar bilen mot Enviken. Mamma och pappa har redan planerat in att vi ska på julmarknad, hämta julgran och adventspynta så det låter som att det blir en riktig myshelg 😉 Kvalitetstid när den är som bäst och där är även stället jag laddar upp batterierna på som allra mest!

0

8 Comments

  1. LÃ¥ter härligt. Njut i helgen….

    0
  2. Känner igen det där att ha svÃ¥rt att tacka nej speciellt till jobbsaker men det är som du säger bättre att göra en sak ordentligt istället för tvÃ¥ saker halvdant 🙂

    0
  3. Hoppas helgen blir super<3

    0
  4. När man inte har haft tid att kika in här på ett tag och sen kommer hit och har flera inlägg att spana in, SÅ mysigt <3

    0
  5. Varje gång jag går in på din blogg så slås jag av vilken mysig känsla det är, så himla härligt!

    0
    • gud va glad jag blev av att höra det <3 DÃ¥ känner jag att jag lyckats!! :-D

      0
  6. Vad härligt att du gillar julprylar och familjen….bra människa

    0
  7. Kanske en vlogg:)

    0

Comments are closed for this article!