RED DRESS

(inlägget innehåller reklamlänkar)

Klänning – Här / Sandaler – Hermés / Solglasögon – Stradivarius / Bikini – Här

*Påväg hem från en solig dag på beach cluben*

Idag kom vi upp vid 07, laddade kaffebryggaren och sedan satte vi oss som dom tre riktiga Gran Canaria-tanter vi är på balkongen och avnjöt en varsin kopp svart i väntan på att träningspeppen skulle slå in OCH tro det eller ej – det gjorde den faktiskt! Äntligen en morgon som enligt planerna 😉

Vi kom hur som haver ut på en liten kort workout vilket bestod av trapp-intervaller. Skönt att känna att man rört på sig lite när det enda man gör annars om dagarna är att ligga raklång med datorn på magen eller på en solstol med en glass i handen. Med all rätt i och för sig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..