ATT NJUTA AV RUTINER

Måndagen är här och det betyder att det fick bli en riktigt grön och vitaminrik lunch av allt som fanns kvar i kylskåpet efter helgen <3

Körde ett kort gympass imorse och efter det har jag mestadels suttit hemma framför datorn hela dagen. Jag har en period just nu där jag inte har någonting inplanerat när det kommer till resor eller andra utsvävningar. Detta på ett ganska bra tag vilket känns väldigt skönt. Däremot har jag mycket samarbeten och andra roliga projekt som skall göras här på hemmaplan, så det blir ingen lugn och ro, men jag kan få in lite rutiner i vardagen vilket jag tycker är superviktigt emellanåt, speciellt skönt den här tiden på året. Om man då ser på förra året vid den här tiden hade jag till exempel 8 resor(!!) inplanerade innan sommaren, vilket är helt sjukt mycket. Jag var endast hemma några dagar innan det var dags för en ny destination – Och det var ju helt otroligt kul! men stressigt, såklart!

Nu ser jag fram emot: matlådor, träning och mycket jobb – här hemma! Precis som rubriken säger, med andra ord 😀

LOADING..