HAPPY TUESDAY

(Inlägget innehåller en reklamlänk)

Jacka – Balenciaga

Tisdagen började bra, givetvis med mitt obligatoriska spinningpass som jag går på varje tisdag, hehe. Det blir en tidig uppstigning vid 05:45, men jag må ändå säga att varenda minut är värd när man efterråt kl 07:15 kan säga – då var man färdigtränad för dagen! High-five!

Efter det gick jag hem, käkade frukost och svarade på mail framför nyhetsmorgon. Dagen idag kommer ungefär se ut som gårdagen. Jag kommer mestadels sitta framför datorn, roligare än så blir det faktiskt inte 😉

En sak som är rolig dock, är att jag igår fick hem min nya jeansjacka som jag beställde innan jul. Jag gav ju er några ledtrådar i ett inlägg tidigare, men nu får ni se den! Längtar tills att kunna bära denna till brunbrända ben och ett tar stilette-klackar i sommar 😀 Älskar att mixa ”tufft” med feminint!

Vad tycker ni? <3

LOADING..