BLAZER DAY

(inlägget innehåller reklamlänkar)

Kavaj – Här / Smycken – Här / Skor – Zara / Väst – Här

– Så här ser jag ut idag, mina vänner!

Jag och Moa sitter just nu i min soffa, avnjuter en varsin kopp svart samtidigt som vi jobbar. Det är ju verkligen helt perfekt när man kan jobba tillsammans! Både umgås och få saker och ting gjort, helt perfekt!

Snart är det dock dags att slå ihop datorn för dagen då jag och Kevin ska iväg på middag hos Alina och David. Det är ju så trevligt med middagar mitt i veckan, då känns helgen inte så långt bort. Jag är dock ganska dålig på att faktiskt hitta på saker i veckodagarna den här tiden på året! det blir lätt att man bara tränar, åker hem, lagar middag och kollar serier! Någon som känner igen sig där? hehe. Jag känner mig lite mer sugen på att hitta på saker på kvällarna när det går mot ljusare tider!

LOADING..