WELCOME FRIDAY

Bilder från en mysig kväll i Dalarna i mellandagarna

– ÄNTLIGEN FREDAG – veckans bästa dag!

Jag kickstartade den med ett träningspass på 3o minuter, snabbt och effektivt. Idag blev det ett Grit pass, vilket är styrka blandat med några pulshöjande övningar! väldigt bra kombo om ni frågar mig!

Jag kommer bli hemma nu på dagen och förbereda ett samarbete och börja planera vloggen jag skall spela in där jag svarar på era frågor. Jag insåg dock att jag inte kommer hinna med alla frågor i en och samma vlogg. Då kommer det bli en långfilm (hehe). Men resten kan jag svara på i ett inlägg.

Till kvällen blir det sen en AW med Moa. Vi tänkte ta ett glas bubbel på något trevligt ställe och bara skåla in helgen, det är man väl värd på en fredag? 😉

Har ni några planer för kvällen/helgen? hade varit kul och ta del av <3

  1. Hej fina, min helg består av träning, spa med min storasyster och va med vänner + att på söndag kommer äntligen min kille hem från Göteborg!

  2. En mysig helg med sambon i Palma står på schemat, som de flesta helger nu för tiden ser ut då vi flyttat ner hit på lite obestämd tid (tror jag). Har tagit tjänstledigt ett år för att sambon fick jobb här så vi får se vad som händer.. Så mycket god mat och mysiga promenader längs stranden står på mitt helgschema 🙂

    Hoppas du har en trevlig helg

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..