TWO DAYS IN VERONA

– Wow, vilka fina och väl spenderade, men också aaaalldeles för korta dagar vi har haft i Verona!

Även om jag bara var där i ynka två dagar så fick jag en så himla härlig uppfattning av stället och jag vill SÅ himla gärna åka tillbaks dit i framtiden. Det var så fint allting och maten var ju bara, beyond. Ni kan ju tänka er själva.. Pasta, pizza, vin och chark – Man har inte mycket mer att önska i mat och dryck-väg om ni frågar mig! hehe.

Imorse kom taxin och hämtade upp mig 04:30 vid hotellet och sedan bar det iväg raka vägen till Göteborg/Borås för möte hela dagen. 3 timmars sömn totales och jag kan säga som så här, att jag skriver detta inlägg i sömn (ungefär, hehe).

Jag har precis kommit hem till stockholm, packat upp väskan och slängt i mig lite mat(?) som fanns här hemma. Det blev att stilla hungern med konstant små-ätande av ALLT som fanns i kylskåpet och skafferiet. En sån kväll, ni vet. Det blev en salig blandning av stekt ägg, granola utan yoghurt, Fröknäcke med tomat och en halväten proteinbar. Man tager vad man haver.

Nu blir det till att sova – Det behöver jag <3 Mer bilder kommer imorgon!

LOADING..