TRE FAVORITER PÅ ARLANDA

( I samarbete med Swedavia & Arlanda Airport)

Nu har semestern börjat mina vänner!

Jag, mamma och Sandra åkte till Arlanda tidigt i lördagsförmiddag för att maxa detta ”semester-pirr” och njuta av vad som komma skall innan vi satte oss på flygplanet som tog oss mot Bali på eftermiddagen. Jag bestämde mig för att introducera mina favoriter på Arlanda för dem så vi började i vanlig ordning på Pontus In The Air, som är ett givet val både när det kommer till frukost och lunch. Har man lite extra tid över innan flyget går tycker jag verkligen man skall besöka det för att i lugn och ro sätta sig till bords och avnjuta något vällagat och gott. Jag tycker man kan känna sig lite uppe i varv efter att ha checkat in väskor, stått i kö och gått i genom säkerhetskontrollen, eller är det bara jag?

Så att börja semestern på Pontus är ett väldigt härligt och lyxigt sätt.

Därefter brukar det bli ett obligatoriskt stopp på Joe & The Juice innan man sätter sig på flyget. Jag brukar köpa med mig en kaffe och Juice, mina favoriter är Go away doc och Energizer! Ibland kan det även bli en sandwich om man inte har tid att slå sig till bords för en frukost eller lunch. Joe & The Juice är med andra ord alltid ett säkert kort, hehe.

Precis när man kommer ut från tax-free’n så har vi ”Aera Fashion” på höger sida. En butik man tyvärr inte kan låta bli att stanna upp vid då det har ett brett utbud av allt man kan önskas behöva inför resan. Jag hann knappt komma ut från säkerhetskontrollen innan jag fick syn på denna hatt som jag tyckte var så himla snygg – Så den fick det bli, hehe! Vad tycker ni?

När man reser relativt ofta som jag gör så blir det väldigt lätt att man får in sin rese-rutin på Arlanda, så dessa tre olika ställen är mina absoluta favoriter som jag nästan alltid besöker!

Har ni något speciellt ni brukar göra när ni kommer till flygplatsen? eller kanske något speciellt ni alltid äter? Jag älskar att spendera tid på flygplatsen och är mer än gärna där i god tid innan planet lyfter! Allt för att slippa stressen och för att njuta lite extra!! <3

LOADING..