Okategoriserade

ATT NJUTA AV RUTINER

Måndagen är här och det betyder att det fick bli en riktigt grön och vitaminrik lunch av allt som fanns kvar i kylskåpet efter helgen <3

Körde ett kort gympass imorse och efter det har jag mestadels suttit hemma framför datorn hela dagen. Jag har en period just nu där jag inte har någonting inplanerat när det kommer till resor eller andra utsvävningar. Detta på ett ganska bra tag vilket känns väldigt skönt. Däremot har jag mycket samarbeten och andra roliga projekt som skall göras här på hemmaplan, så det blir ingen lugn och ro, men jag kan få in lite rutiner i vardagen vilket jag tycker är superviktigt emellanåt, speciellt skönt den här tiden på året. Om man då ser på förra året vid den här tiden hade jag till exempel 8 resor(!!) inplanerade innan sommaren, vilket är helt sjukt mycket. Jag var endast hemma några dagar innan det var dags för en ny destination – Och det var ju helt otroligt kul! men stressigt, såklart!

Nu ser jag fram emot: matlådor, träning och mycket jobb – här hemma! Precis som rubriken säger, med andra ord 😀

9 svar till “ATT NJUTA AV RUTINER

 1. Amanda skriver:

  Åh vad härligt!! 😍

 2. Miss skriver:

  Jag mår också bra utav rutiner 😊

 3. Sanna skriver:

  Åh! Kan inte du Tipsa om recept som är goda att göra i matlådeform? <3

 4. Chloe Nelson skriver:

  Å men Ellerhur!!
  Gillar också rutiner, har börjat ta mina tabletter nu på morgonen, dom hjälper mig så mycket med jobbet och att hålla allt i ordning i mitt huvud.
  Har skrivit om allt i mitt senaste inlägg<3,

 5. ISA skriver:

  åh jäklar vilken inspirerande lunch! Vitamin/näringsbomb! 😀 mums!

 6. Amanda skriver:

  Varför bloggar du så lite nu för tiden? Knappt ett inlägg om dagen

  1. Molly Rustas skriver:

   Det är minst ett inlägg om dagen, så jag förstår inte riktigt vad du menar med det! 😀

   1. Amanda skriver:

    det var väl för att du inte bloggade nån dag efter din årsresumé! Förstår om du vill ha kvalité på din blogg och att inläggen tar lång tid. Din blogg är väldigt bra så det är ju därför man vill se mer, simple as that 🙂

    1. Molly Rustas skriver:

     Och det värmer mycket att du/ni vill se ännu mer! Men som du säger var det en dag jag ej fick ihop det, då jag satt med en vlogg hela dagen <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.