OUTFITS

BLAZER DAY

(inlägget innehåller reklamlänkar) Kavaj – Här / Smycken – Här / Skor – Zara / Väst – Här

– Så här ser jag ut idag, mina vänner!

Jag och Moa sitter just nu i min soffa, avnjuter en varsin kopp svart samtidigt som vi jobbar. Det är ju verkligen helt perfekt när man kan jobba tillsammans! Både umgås och få saker och ting gjort, helt perfekt!

Snart är det dock dags att slå ihop datorn för dagen då jag och Kevin ska iväg på middag hos Alina och David. Det är ju så trevligt med middagar mitt i veckan, då känns helgen inte så långt bort. Jag är dock ganska dålig på att faktiskt hitta på saker i veckodagarna den här tiden på året! det blir lätt att man bara tränar, åker hem, lagar middag och kollar serier! Någon som känner igen sig där? hehe. Jag känner mig lite mer sugen på att hitta på saker på kvällarna när det går mot ljusare tider!

11 svar till “BLAZER DAY

 1. Tove skriver:

  Hej. När du skriver om dina träningsrutiner brukar det vara intervaller och powerwalks dagligen. Tänkte bara höra vad för intervaller du brukar köra och hur långa och snabba dina powerwalks brukar vara?
  Kram

  1. Molly Rustas skriver:

   Hej Tove, jag kör styrka dagligen, men jag brukar endast köra intervaller 1 gång i veckan, powerwalks kan bli ca 3ggr i veckan och det endast för att jag har ett stillasittande jobb, så det blir som min dagliga motion.

   När jag kör mina intervaller så brukar jag köra lite olika upplägg men kör ofta med lutning, bra för rumpan 😉 På somrarna gillar jag även att löpa utomhus!

 2. Miss skriver:

  Skit snyggt 👌🏼

 3. Sandra skriver:

  Så snygga kläder och supersnygg tjej! kram <3

 4. Amanda skriver:

  Såå snyggt!!

 5. enna skriver:

  Säger bara wow 😍😍😍

 6. Amanda skriver:

  Så vacker! Jättefina bilder 😀

 7. Chloe Nelson skriver:

  Håller med! Men att det är lite grått och tråkigt just nu gör mig faktiskt inte så mycket. Nästa helg ska jag förhoppningsvis på modevisning, februari åker jag till Dubai och Australien, och i mars hoppar jag på flyget till Usa, jag är SÅ taggad!!!
  Ha en fin dag<3

 8. Paula skriver:

  Önskade inlägg är:
  Frågestund
  Tips på snygga träningskläder/hur din träningsvecka ser ut/bilder från din träning
  Reseguide till något ställe du varit mycket på

 9. Alice skriver:

  Gör mer vloggar! Älskar verkligen när du gör det 🙂 Har kollat om flera ggr på dom som redan finns ute hehe

 10. Erica skriver:

  Hej fina Molly! Dina outfits är alltid on point! 👌🏼 Du är grym! 💗 Vet du vad västen heter på hemsidan? Sjukt fin och ser riktigt exklusiv ut! 😍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.