TRADERA SHOP

PicMonkey Collage

Girls. Från och med idag kan ni följa min Tradera shop i 2 veckor som kommer fyllas med nya produkter varje vecka som jag har ”hjärtat”. Det är alltså inte mina egna produkter, men kläder och accesoarer som jag gillar och vill tipsa er om. Snygga och bra saker till grymma priser som till och med knappt är använda. Mitt tema för shopen är ”Mina måste-ha plagg i sommar” Klicka HÄR för att komma dit. HAPPY SHOPPING!!!

  1. så fint!!:) blir gøy å følge med på:) kan du legge ut noen flere bilder på de hvite Spets” buksene? de er såå lekre:))) har googlet rundt på dry lake, men finner dem ikke!! kan du legge ut en link? takk, ha en fin dag:)))

    1. Det kommer fler bilder på dom 😀 Det kan vara så att dom ej kommit ut på nätet ännu, i så fall borde det göra det när som helst. Kram!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..