ACAI FOR TWO.

DSC_8063-2
DSC_8066
DSC_8064

Så här gjorde jag dessa bowls för 2 pers:

Två paket Acai, 2 bananer, 1 avokado, 2 dl kokosmjölk (inte konserv, mjölk på tetra), 1 matsked jordnötssmör. MIXA. Häll upp i två skålar och toppa med banan, blåbär, granola, chiafrön och kokosflingor. YUM!

En mysig morgon från helgen som jag faktiskt glömt bort att visa er (Nuuuu grönskar det väl i asfalten iallafall.. haha). Det var iallafall när jag bjöd hem min fina vän Evelina på frukost. Vi käkade Acai-bowls och pratade om allt mellan himmel och jord. Gud va jag är tacksam för mina underbara vänner jag har, tack för er!

Evelina lärde jag känna för två år sedan då hon blev tillsammans med en av Kevins närmsta killkompisar. Å det är jag så glad, så glad för. Med det vill jag säga att man kan träffa vänner för livet även när man slutat skolan och inte har arbetskollegor, hehe.

LOADING..