TVÅ GODA TIPS

Så här vill jag alltid att mitt frukt och grönsaks -fat skall se ut. Detta givetvis beroende på säsong, men älskar när det finns massvis av goda grejer hemma så att man kan slänga ihop lite allt möjligt beroende på vad man är sugen på 😉

Nu är jag hemma från boxningen, har precis duschat och till och med hunnit äta frukost. Underbar känsla. Jag kände dock imorse när jag skulle ställa mig och laga något att jag inte hade någon direkt inspiration till frukost alternativ.  Så jag kollade tillbaks i mitt eget arkiv och fann dessa två, som jag åt väldigt mycket av förra året. Tänkte att jag kunde dela med mig av dem till er igen också! <3

Caja är för er som inte vet (och även för mig som heller inte visste innan jag googlade, hehe) en superfrukt från Brasilianska regnskogen. Den är något syrligare i smaken än Acai exempelvis.

Detta hade jag i:
Fryst Caja (går att köpa i frysdisken på Ica)
Banan
Fryst mango
1 dl vatten
En matsked jordnötssmör

Jag toppade med chiafrön, gojibär, kokos, jordnötter, mandarin och banan. Men det kan man göra som man vill! <3

En god klassiker….

Detta hade jag i:
1/2 Avokado
en näve Baby spenat
1 banan
1 dl Cocoa Water
1,5 dl fryst Mango
1/2 Kiwi
1 tesked Green boost powder (inget måste)

Mixa och toppa med valfria tillbehör. Jag körde på: Kokosflingor, jordnötssmör, passionsfrukt, chiafrön, kakaonibs och kiwi <3

  1. Tror det är första gången jag kommenterar din blogg. Har läst den ett bra tag nu och sitter just nu och tittar på din senaste Q/A video på youtube. Måste bara säga att du verkar vara en riktigt trevlig, inspirerande och klok tjej!
    Många Q/A videos brukar ge ungefär samma svar på frågorna de får, men tyckte du stod ut ur mängden och gav riktigt bra svar, tips och vettiga åsikter 🙂
    Kom på en fråga som jag önskar jag kunde skickat in tidigare. Kan du inte visa din lägenhet eller åtminstone berätta lite om den?
    Köpt? Hyr du? Hur stor är den? Inredningsstil etc.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..