SUNNY FRIDAY

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Bälte – Här (Min design/kollektion) / Skjorta – Här / Solglasögon – Porsche Design / Skor & kappa – Zara

Fredag och sol – kan det bli bättre…?

Ja, det kunde det visst! Idag flyttar nämligen Sandra hem från London igen vilket inte minst jag och hela min familj är SÅ GLADA FÖR, hehe! Äntligen, känner jag mest! nu bor vi 500 meter ifrån varandra igen <3

Annars då. Imorse gick jag upp och körde ett lugnt träningspass med Klara (blev mest tjatter) i och med att båda är lite små-sjuka, så det kändes helt ok. Vi körde några benböj och sen gav vi upp och åkte förbi Squeezed Up och tog en varsin smoothie istället. Nu sitter jag hemma och har precis fotat av en dagens med Lovisa och om ett par timmar kommer Alina över på fredagsmys! Vi tänkte laga någon god sallad, öppna en flaska vin och kolla på Talang. En fredag i min smak med andra ord 😉

Har ni några planer för helgen?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..