DENNA VECKAS ÖGONBLICK FRÅN MOBILEN

(Inlägget innehåller en reklamlänk)

Jag har mestadels lyckats fånga helgen i bilder denna vecka. Men i onsdags var jag på förhandsvisningen av Fifty Shades Freed filmen, som jag personligen tyckte var superbra! Det var väldigt delade åsikter kring vad vi alla i sällskapet tyckte, men eftersom att jag inte läst böckerna utan endast sett filmerna tyckte jag helt klart att den var värd att se!

Jag satt och drömde mig bort och kom på mig själv att le flera gånger under filmens gång, hehe!

Helgen var här och det betyder att min vecko-bukett som jag prenumererar på anländer, blir alltid lika glad när den kommer!

Fredagen fortsatte med ett träningspass med Klara. Jag vet dock inte om jag kan kalla det för ett riktigt träningspass då det mest blev en massa tjatter eftersom vi hade så mycket att prata om, hehe.

Summan av alltihopa blev att vi körde några benböj och sen avslutade vi med en varsin smoothie och pratstund i bilen istället!

Jag gick och köpte blommor och ställde utanför Sandras dörr eftersom hon flyttade hem i fredags <3

En lyxig varje-dag-syssla är att gå och hämta ut paket vid ombudet…

Jag och syrran bestämde oss för att köra en heldag tillsammans i lördags med en promenad runt djurgården följt av lunch på mitt favvo sallads-hak – LETT!

*Pling plong*

Det ringde på dörren och utanför står en bud-kille med en stor box med vita rosor – ”Hoppas du får en underbar Alla hjärtans dag på onsdag” sa han och stängde dörren!

Vilket fint bud va! Tack snälla.

Lördagen fortsatte hemma där vi bakade en RAW snickers-kaka och hade som eftermiddagsfika. Receptet hittar ni här…

Lager 1:
2 1/2 dl salta jordnötter
10 urkärnade, färska dadlar
2 msk vatten
1 krm vaniljpulver

Lager 2:
1 1/2 dl osötat jordnötssmör
10 urkärnade, färska dadlar
1/2 dl kokosolja
1 krm salt
1 krm vaniljpulver

Lager 3:
1/2 dl kokosolja
4 msk kakao
1 tsk honung (eller agavesirap för vegansk)

Gör såhär: Lager 1: Mixa salta jordnötter, dadlar, vatten och vaniljpulver i en matberedare. Tryck ut i en form och ställ i frysen. Lager 2: Mixa jordnötssmör, dadlar, kokosolja, salt och vaniljpulver och tryck ut i formen på det första lagret. Ställ in i frysen. Lager 3: Smält kokosolja och blanda med kakao och honung. Häll över formen. Låt stelna i frysen. Skär i bitar och förvara. Receptet hittade jag på Alexandras blogg! SÅ bra tips!

Det är ju tur att man var nyttig på dagen iallafall, för på kvällen blev det inte riktigt lika hälsosamt 😉 hehe! Men det var ju trots allt Melodifestivalen och det firade vi med thai-mat, ett varsitt glas rött och avslutningsvis lite godis!

Hur grymma var inte Samir & Viktor? Så glad för deras skull att dom gick vidare!

Linnet hittar ni, här.

Easy like sunday morning…. Hur underbart är det inte att vakna upp en söndag och vara pigg som en lärka!

I och med att Kevin varit bortrest över helgen så fick jag sovsällskap av Sandra i natt. Så morgonen tillbringades i soffan med en kopp svart och lite planering inför resan vi skall åka på tillsammans i April 😉 Mer om den sen, längtar så himla mycket!

Snart kommer Kevin hem så jag tänkte plocka undan lite här hemma och sedan laga någon smaskig middag! hoppas ni får en fortsatt mysig söndag mina hjärtan <3

LOADING..