FEM SAKER SOM MOTIVERAR MIG

1. Resultat.
När man ser ett tydligt resultat på vad hårt arbete leder till för nya möjligheter och utmaningar. Jag älskar att kunna ”bocka av” punkter.

2. Belöning
Belöning är som avslappning för mig.  Det är alltid kul att kunna belöna sig själv om man gjort något bra. Jag tror att det hela handlar om att jag inte vill göra mig själv besviken. Därför blir jag extra taggad på att göra bra ifrån mig och att belöningen av det arbetet sedan blir ett sätt för mig att stanna upp och pusta ut för en stund. Som att bocka av en punkt.

Luddigt men ni kanske förstår(?)

3. Motstånd
Ibland är det lätt att man halkar in i en bekvämlighets-fas där man inte utmanar sig själv särskilt mycket och då är det motståndet runtomkring som sporrar mig. Livet är ingen tävling och jag skulle aldrig jämföra mig med någon annan, men i det stunderna när man står och stampar på samma ställ kan folk i min omgivningen omedvetet hjälpa mig att driva mig framåt.

Envis i en strut, tittar jag ut 😉

4. Blicka bakåt
Att blicka bakåt och tänka på vad man hittills gjort och vad det arbetet har lett till för möjligheter idag. Kliv fem år tillbaks och sedan åter till där du är idag. Jag vill sträva efter att blicka tillbaks och känna mig stolt för vad jag åstadkommit. Alltid vara stimulerad och jobba framåt mot nya mål! Så klyschigt, men faktiskt sant.

5. Allt går bara man vill
Ja, så är det faktiskt. Jag tror starkt på det och att tänka så motiverar mig varje dag!

Detta är några punkter som pushar mig. Sen går det inte alltid att tänka så här och ibland tappar man både inspirationen och motivationen totalt. Men jag försöker att påminna mig om detta, för att jag tycker det är skoj. Jag tror vi alla behöver en push i baken ibland 😉 <3

Avslutningsvis. För att inte glömma den viktigaste punkten av dem alla: att leva, ha kul och inte ta allt på för stort allvar!  <3

LOADING..