JAG SÄGER BARA: WOW…

Igår satt jag och gick igenom alla era mail med ansökningar om att bli min klippare/redigerare till Youtube. Jag ska i ärlighetens namn säga att jag var lite nervös för att det kanske inte var så många som skulle haka på detta, det vet man ju aldrig?

Men tänk va fel man kan ha.

Att ni skulle vara så otroligt många som tog er tiden och ansökte gjorde mig alldeles varm inombords, det var en så himla häftig känsla för mig 🙂 Alla ansökningar var så personliga och fina på sina vis och det bjöds på allt i från personliga presentationer i videoformat, långa texter om varför och alla grymma erfarenheter sedan tidigare gjorde att jag fick rysningar i hela kroppen. Tänk att NI vill jobba med just mig! Wow.. <3

Jag ville mest bara säga att jag önskar jag hade kunnat ta med er allihop, men är tvungen att välja endast en och det kommer jag ta hjälp av min syster till, för det blir ingen enkel uppgift 😉

Håll utkik på mailen under dagen/morgon-dagen till er som som mailat mig för intresse!

Va kul detta ska bli!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..