MIN VECKA FRÅN MOBILEN

Veckan började på Riche och frukost med några till tjejer för att fira Hannas kollektionssläpp..

Jag var på ansiktsbehandling och gjorde den som kallas Beauty Lyster. Kändes otroligt skönt efterråt, dom var så duktiga och professionella på Beauty Box som salongen hette. Fick massvis med tips!

Min hy hade nog dock behövt några fler sådana här behandlingar för den är dessvärre fortfarande inte bra. Jag är väldigt röd runt ögonen, har eksem och är helt otroligt torr.

Jag besökte Bubbleroom’s showroom och tittade på våren och sommarens nyheter, gjorde även en Livesändning på Instagram därifrån. Ni som såg den, tycker ni jag borde göra mer Live? Jag tyckte det var superroligt!!

Boxning stod på schemat som alla andra veckor. Grymmaste träningen. Jag kör på Kalvhagen här på Odenplan. En grupp med bara tjejer, mörkt rum, tidigt på morgonen och grym musik! SÅ peppigt!

Det var middag på Kasai för Alice som är Maybellines nya IT girl, så mysigt event! Vi var ca 15 personer och alla satt runt ett stort runt bord och åt en himla massa god mat som kom in på löpande band.

Det blev en lunch på LETT med Loui och Alina <3

Och även en frukost efter vårat traditionella GRIT-pass som vi kör varje fredag!

Det blev fredag och min födelsedag. Den firade jag, Sandra, Måns och Kevin på Farang med middag. Så häftig restaurang med grym mat!

Jag blev överraskad av livets tjejer. Det bar iväg till Grand Saltsjöbaden där det bjöds på bubbel i morgonrock och en mysig lunch <3

Dagen övergick till kväll och den spenderade vi på Strandvägen 1 med middag. Nästan hela gänget samlat på bild förutom Amanda som tyvärr ej kunde vara med på kvällen <3

Det tog emot att gå upp imorse vill jag lova, hehe. Men när det väntas födelsedagsbrunch med svärfar är det bara att ta på sig solglasögonen och ge sig iväg 😉 hehe!

LOADING..