SUNDAY AT DRIFT BEACH CLUB

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Byxor – Här / Bikini – Här

Man har ju haft jobbigare söndagar, måste jag ju ändå få säga.. Hehe!

Idag spenderade vi dagen på Drift som är en nyöppnad Beach Club och ligger på Hotell One & Only. Jag fick faktiskt rekommendationen av en läsare och jag kan varmt rekommendera den vidare om någon av er också ska till Dubai. Servicen var grym och stämningen var riktigt bra, relaxed och härlig! Påminner mycket om Puro Beach om någon mer varit där.

Efter solhänget drog vi vidare hemåt för att svida om till shopping-outfiten. Det blev nämligen en SISTA vända till Mall’et, hehe. Kom därifrån med lite nya träningskläder från Nike. Älskar att köpa träningskläder, det finns så himla mycket snygga 😀 Så nu ser jag fram emot att träna när jag kommer hem också!

  1. Hej Molly!
    Skulle du kunna tipsa om träningskläder? Kanske plagg som du har och gillar eller andra som du bara tycker är så snygga!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..