LAST NIGHT IN DUBAI

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Klänning – Här / Solglasögon – Här / Skor – Zara / Väska – Chanel

Sista kvällens outfit <3

Igår var sista kvällen och dagen i Dubban. Den spenderade vi först och främst på hotellet vid poolen och sedan till kvällen åkte vi iväg till Atlantis och Nobu Hotell för att käka middag och ta ett varsitt glas vin. Så mysigt avslut på en helt underbar och behövlig vecka i värmen!

Vi har verkligen fått en bra mix av allt. Gått upp tidigt för att träna, hinna jobba en stund och käka frukost i lugn och ro innan vi sedan begett oss iväg för att njuta av solen på dagen. På kvällarna har vi jobbat, käkat gott och bara tagit det lugnt. Så himla skönt verkligen. Både jag och Hanna behövde detta just nu.

Det känns så härligt att kunna säga att – Efter denna vecka känner jag mig både utvilad och fräsch! 😀

För några timmar sedan landade vi i ett inte riktigt lika varmt och färgglatt Sverige. Har hunnit packat upp väskan, varit på gymmet och städat ihop här hemma. Till kvällen kommer nämligen Kevins familj över på middag eftersom han fyller år imorgon!! Mysigt att komma hem till lite besök!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..