TODAYS PLANS..

(Inlägget innehåller reklamlänkar) 

Skor – Här / Skinnbyxor – Här / Tröja – Här

En outfit som jag bar i helgen <3

Älskar mixen av alla dessa material och styles som kommer med hösten – Ull, skinn, nitar, pärlor och fluff!

Idag kommer jag sitta hemma och jobba hela dagen. Har massvis av saker att checka av från listan, sådant som jag skjutit upp på men som måste göras. Tråkiga saker med andra ord, hehe. Imorgon har jag flera möten så det passar utmärkt med en dag hemma idag. Jag har så mycket skojiga saker att se fram emot nu, mycket spännande projekt på gång. Igår vart det med 99% säkerhet bestämt att jag nästa vecka kommer åka till Amalfikusten för en hemlig plåtning – Och gud va jag längtar om det så blir helt bestämt! Det har verkligen alltid varit ett drömresemål för mig.

Har någon av er kanske varit där? Ge mig hemskt gärna tips på restauranger eller vackra ställen att besöka. Vi kommer befinna oss i Positano 😀

LOADING..