UPDATE

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Det känns nästan lite galet att berätta för er att jag faktiskt just nu i skrivandetsstund sitter på planet på väg igen. Man kan säga att det blev en veckas mellanlandning med en himla massa jobb på svensk mark för nu är jag påväg till Toronto igen för att möta upp min vän. Vi ska nämligen redan ikväll åka till Bahamas och spendera en eller ett par veckor till havs på en båt – Nyp mig i armen någon ☺️ vi kommer vara ett gäng på 12 personer.

Och från att jag aldrig har varit där ska jag helt plötsligt åka till Bahamas två gånger på 1,5 månad. Eftersom jag ska dit på träningsresa igen i december. Ja, jag klagar givetvis inte. Detta känns bara alldeles för lyxigt för att vara sant. Men ni kommer givetvis få följa med mig på allt detta häftiga och roliga på mina sociala medier 😃❤️ här skall fotas!! Hehe

LOADING..