FUN IN THE SUN

DSC00381
DSC00382
DSC00432
DSC00500
DSC00439
DSC00434
DSC00413
DSC00438-2
DSC00477
DSC00384
DSC00606-2
DSC00436
DSC00444
DSC00407
DSC00448
DSC00437
DSC00531
DSC00595
DSC00475

– Ni kommer knappt tro era öron, men jag stod upp på första(!) försöket! Ge mig en high-five 😉 Vilken dag!

 1. åh vad härligt det ser ut Molly!!
  Hade varit kul om du kunde presentera eller berätta mer om de du hänger med just nu, som bloggläsare känner man sig lite lost i alla de här resorna med massa nytt folk. Ser ju härligt ut men man kan inte riktigt relatera om du förstår vad jag menar!
  Kram och ha det bäst fina du!!

 2. Hahah min första tanke när jag såg dom här bilderna var att jag är lite avundsjuk på dina kompisar som får så fina bilder av sig pga dig som är så duktig på att fota!
  Men jag kommenterar för att fråga något om din träning för du har ju så otroligt snygg kropp. Jag har märkt att dina magmuskler syns ganska bra och jag undrar om dom syns för att dom där musklerna är så stora (=du tränar dom mycket) eller mera pga mindre fett%?
  Ville också säga att jag uppskattar att du orkar med dumma/oartiga/osakliga kommentarer (speciellt angående dina nya kompisar och resor) och ALDRIG ALDRIG beter dig dåligt i sociala medier. Du är en av dom få som har lyckats med att vara en väldigt bra förebild (även för dom som är yngre). 🙂 Jag tycker att du är definitivt en av dom bästa svenska bloggaren/influencer och jag garanterar att du kommer att komma långt!! Keep up the good work Molly! 🙂

 3. Heeeeej fina! BEHÖVER svar på denna fråga haha!!! Letat ihjäl mig och undrar vart ditt halsband är ifrån som du brukar ha på dig? Det tunna, som du tex har i din get ready with me inför modeveckan, som inte verkar vara det tvistade guldiga i din senaste kollektion?? Sååå tacksam för svar!❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..