MOLN OCH VIND

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

DSC_6557
DSC_6582
DSC_6529
DSC_6586
DSC_6546
Skjorta – Här

Även om vädret inte har varit det allra bästa nu när vi varit borta, så är det ändå så himla avslappnande att vara i varmare klimat tycker jag. Det gör mig faktiskt ingenting om det är lite mulet några dagar. Sen kanske det är för att jag reser mycket, men för mig kan det nästan bli att kännas ännu mer avslappnade när det inte är strålande sol och klarblå himmel. Då behöver man inte känna någon stress över att man måste njuta av solen utan bara göra det man känner för och faktiskt varva ner. Man kan äta frukost i lugn och ro, träna när man känner för det, fota när det passar och bara strosa omkring. Jag blir effektiv på ett annat sätt.

Någon som förstår hur jag menar? hehe

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..