FRÅN ETT PARADIS TILL ETT ANNAT

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

DSC_6169
DSC_6127
DSC_6121
DSC_6131
DSC_6154
Smycken – Här  / Sandaler – Här / Set – Här

Här kommer de sista bilderna från exotiska Bahamas för imorgon sätter jag och Sandra oss i bilen mot Dalarna och då förvandlas bloggen till Winter wonderland, hehe 😊

Idag är det mycket på agendan eftersom vi åker imorgon och inte kommer hem förens dagen innan jag åker iväg till Naples & Tulum för att fira nyår. Så här skall packas, planeras, hämtas ut paket, göras pedikyr osv.

Hur går det för er med julstöket? <3

  1. När ska du stå till svars för klimatförändringarna du bidrar till? Du flyger extreeeeemt mycket och du verkar vara helt I blindo av dess påverkan.. eller?

    1. Älskar att hon ska stå till svars, hon kompenserar på andra sätt och man kan inte tänka så med allting som händer i världen, man skulle kunna skänka halva sin förmögenhet varje månad till djur, hjärt & cancer organisationer, hjälpa hemlösa, du fattar?

      Man bidrar med sitt, det man kan och det man vill. Bättre är ju faktiskt att fokusera på vad man själv gör för att bidra till en bättre värld?

  2. Tänker mest att den energin man lägger på att försöka få andra att tänka mer på vår värld kan man ju lägga till att själv kompenserara och skänka pengar till fattiga barn i Afrika? Tex. Man prioriterar olika vart man väljer att bidra med till att göra världen bättre.

  3. Kan inte du tipsa om event, aktiviteter, restauranger iTulum? Vi är ett stort tjejgäng som ska dit i två veckor och det känns som det är många som reser just till Tulum eller cancun under nyår.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..