MY LAST DAY

DSC_8224
DSC_8261
DSC_8249-2
DSC_8245
DSC_8241
DSC_8227
DSC_8252
DSC_8262
DSC_8222
DSC_8265

Skrattar när jag ser dessa bilder i efterhand, tycker vi ser ut som två riktiga pensionärer när vi sitter sådär 😂🙋🏼‍♀️ Men vad gör det när vi har haft en underbar dag på stranden.

Vi har inte spenderat en endaste dag på beachen här, förutom när vi varit ute och sprungit så igår kände vi att det var dags. Så det fick bli ett par timmar med sanden mellan tårna som överlappades av en solnedgångsdrink på Ritz Carlton innan det var dags att gå hem och göra sig iordning för middag. Igår var min sista kväll så jag och Ross åkte till en av mina favoritrestauranger här som heter Capital Grille. Hela konceptet är bara så roligt då man får ta med sig sitt eget vin om man vill + att dom har världens godaste Lobster mac’n cheese OCH inte nog med det en Stollybolly drink med färskpressad ananas. Ja, ni hör ju.. Allt är bara så gott. Så där käkade vi middag och hade en sista liten date-night innan det nu är dags för mig att åka tillbaks till Sverige igen.

Nu lär jag fortsätta packa det sista här, åker om 1 timme. Vi hörs när jag är hemma mina hjärtan <3

LOADING..