EN MYSIG HELG

DSC_9064
DSC_9051
DSC_9070
DSC_9044
DSC_9032
DSC_9067
DSC_9063

Gröt med äppelkompott – gårdagens frukost 😃

God morgon, eller kanske rättare sagt god dag mina käraste läsare!

Jag sitter just nu på flygplatsen här i Ängelholm och inväntar mitt flyg tillbaks till Stockholm. Tänk va det går fort när man har roligt, en helg är verkligen otroligt kort om man tänker efter. Dessa dagar bara sprang iväg och jag hann knappt med. Men oj va mysigt vi har haft det. Vi har ägnat hela helgen åt att bara käka god mat, pratat av oss i timmar, gått härliga promenader och käkat en en hel del godis 😉Man lär ju passa på när det har kvar Hemmakväll här nere, hehe.

Nu ropar dom ut i högtalarna att säkerhetskontrollen har öppnat, så nu lär jag dricka upp det sista av kaffet och käka upp min sista chokladpralin innan det är dags att kila in. Vi hörs snart ❤️

LOADING..