HE’S HERE

DSC_9089
DSC_9104
DSC_9122
DSC_9100
DSC_9092
DSC_9113-2
DSC_9124
DSC_9106-2
DSC_9125-2
DSC_9111
DSC_9129

Igår kom äntligen Ross hit till Sverige och vi checkade in på vackra Grand Hotell <3

Vi hade en sådan mysig dag igår. Vi började med att ta en varsin massage i spa-avdelningen följt av lite bubbelbad där vi bara satt och njöt i ett par timmar. Till kvällen blev det middag här nere på Cadierbaren där vi delade på en massa små-rätter och en flaska vin. Eftersom han var lite trött och Jetlagged så avslutade vi kvällen uppe på rummet där vi beställde upp en varsin efterrätt och kollade på A Star Is Born tills vi både somnade, hehe. Gud vilken fin film, det snyftades på bra där mot slutet ☺️

Här ovan ser ni lite bilder från de senaste dygnet. Nu är han på gymmet och tränar medan jag får lite jobb undanstökat. Sedan bär det iväg ut på stan för att njuta av det fina vädret Stockholm bjuder på idag 😃 Hoppas ni får en underbar dag mina hjärtan!!

LOADING..