3 FRÅGOR

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

DSC_3238
DSC_3241
Tröja – Här

Hej käraste ni, hur mår ni idag? tänk att det är fredag imorgon igen, veckorna går så fort!! 😇

Det är så roligt att det rullar in så mycket frågor om mig och Ross i kommentarsfälten och mitt DM på Instagram, hehe. Det känns givetvis jättekul att ni är så nyfikna och vill höra mer om allt ifrån hur vi träffades, vad vi föll för hos varandra till första daten och hur vi tänkt göra framöver.

Jag och Ross har pratat om att spela in en vlog eller alternativt göra en liten Q/A när vi ses härnäst (om två veckor) där vi kommer svara på lite kul frågor som vi fått☺️ Sen att han får presentera sig själv för er 😃 Men tills dess tänkte jag besvara tre frågor som jag får var och varannan dag.

Ska ni ha distansförhållande?

Som det ser ut just nu så kommer det bli lite distansförhållande. Vi båda har ett väldigt flexibelt jobb vilket gör det hela betydligt mycket enklare trots att vi bor så långt ifrån varandra. Vi har dock en liten regel som vi infört och det är att det helst inte får gå mer än 2,5 vecka emellan gångerna ☺️ Så nästa gång vi ses har det gått två veckor och då ses vi i LA där jag sedan kommer stanna kvar en vecka för jobb. Vi har setts minst en till två gånger i månaden sedan vi började dejta i höstas. Men såklart är planen att vi ska försöka hitta en långsiktigare lösning på det.

Har du träffat hans föräldrar ännu, samt har han träffat dina?

Jag har träffat hans föräldrar många gånger eftersom vi spenderat mycket tid hos dem i Florida. Första gången jag träffade dem var i Oktober. Han har träffat mina en gång hittills, men min syster flera gånger eftersom hon bor här i Stockholm ☺️

Hur är det att vara tillsammans med en kille som pratar engelska?

Till en början var det lite obekvämt eftersom det inte är mitt första språk såklart. Det kan vara svårt att komma in djupt på vissa ämnen och även ”skoja till det” på engelska tycker jag. Men den spärren släppte ganska snabbt då jag insåg att jag inte kan hålla inne och vara rädd för att säga fel. Blir det tokigt, så blir det tokigt och då får man bjuda på det. Man blir ju inte bättre om man inte vågar prata. Så nu kör jag bara på, så blir det fel så är det inte hela världen 😂 Han är så förstående och vi brukar skratta tillsammans åt mina felsägningar. Men jag måste ändå säga att jag blivit betydligt mycket bättre och det finns inget jag inte skulle våga prata om, tappar man ord får man bara försöka förklara runt i kring det. Jag kommer ju bli ett engelska-proffs nu 🤷🏼‍♀️ ge mig lite mer tid bara ☺️

 

  1. Det enda inte rimliga är all flygning.. du flyger så extremt mycket som det är, att någon av er flyger tvärsöver Atlanten 2 ggr i månaden låter inte så klimatvänligt.. eller hur ser du på all flygning du gör?

   1. Flyg med gott samvete Molly, kan lova att flygen kommer att gå oavsett om du har distansförhållande eller inte<3 Jobbar själv som flygvärdinna och har också långdistans. Man gör så gott man kan för miljö och klimat, men man kan inte stoppa hela sitt liv. Kram

    1. Jo för att flyga till Ibiza 5 ggr förra året(inte i närheten av alla flygresor du gjorde) låter rimligt. Blondinbella har börjat förstå att klimatförändring sker & att flygresor hipp som happ inrikes och utrikes ej är rimligt ur miljösynvinkel. Vi får se när resterande influenser fattar vinken..
     jag ska inte babbla, låt appen OneTonne tala för sig själv, om ni borde ha dåligt samvete eller ej, med den kan man se hur mycket kg koldioxid man släpper ut per år(målet är 1 ton per individ/per år). Lycka till!

 1. När gjorde du och ditt ex slut? Måste varit pricip typ samtidigt du och Ross träffades? Var det jobbigt/konstigt att gå vidare så snabbt? Längtar tills vlog från er 💕

 2. Förstår verkligen det där med att inte kunna skämta/prata om saker på djupet på ett annat språk. Jobbade i USA i några månader och trots att jag är rätt bra på engelska kände jag mig inte som mig själv när jag inte kunde dela med mig av min riktiga personlighet, pga språkbegränsningar. Men det blev ju såklart bättre med tiden 🙂
  Ser framemot q/a med er!

 3. Härligt att vara nykär 😍 förlåt för att jag är så himla efter men trodde du fortfarande var ihop med Kevin, när tog det slut mellan er? och hur gammal är Ross?

  Ha en fin dag!

 4. SÅ KUL MED VLOGG! 😍
  Är SÄMST på engelska så kan du lova att fortsätta på svenska och att ha översättning när det är engelska?! KRAM ❤️

 5. Hej Molly!

  Älskar verkligen din blogg! Du är fantastisk och en sån inspiration. Så roligt att du och Ross har hittat varandra! Njut av livet tillsammans! Och distansförhållanden kan vara riktigt bra också. Jag och min kille har haft distansförhållande i 3 år nu, och man får verkligen jobba med relationen så mycket mer än om man inte har det, och det tror jag är såå nyttigt faktiskt. Man får verkligen jobba på tilliten till varandra och att längta efter varandra (vilket är superviktigt och helt underbart när man äntligen får träffas igen!) och man får även tid att verkligen uppskatta varandra och vara riktigt i nuet med varandra när man väl ses. Det är underbart. Jag skulle nog säga att distansen faktiskt för er närmare. Låter kanske lite klyschigt men är faktiskt sant! 🙂

  Hur som helst, jag har en liten fråga som jag hoppas du kan svara på, och jag undrar vad du använder du för parfym? 🙂 Ska köpa en ny och tänkte om du har några tips! 🙂 Kram och ha en fin helg!

 6. Och ett tips angående distansen!! Är att PRATA PRATA PRATA med varandra, jämt! Om allt! <3
  Det har hjälpt oss sååå mycket, att ringa varje kväll och säga "godnatt" och prata om hur dagen varit, vad som hänt, och inte bara "jag har jobbat och det gick bra." utan alla små detaljerna i vardagen som egentligen inte betyder så mycket men som man annars delar med sin partner när man bor ihop. Tex vad man ska laga för mat, om man gjorde något klantigt typ spillde ut kaffet eller bara sådana där små vardagssaker! För då känns det som att man fortfarande är där hos varandra fast man bor så långt bort. Så jag tror verkligen på att prata, det är nyckeln till allt! Prata om allt, högt och lågt. Även småsaker som man tänker inte har någon betydelse men som faktiskt är de där småsakerna i vardagen som betyder allt.

  Det vet jag att jag tyckte var så mycket lättare när man saknade varandra och inte kunde vara nära fysiskt, då var det så viktigt att vara närvarande psykiskt och ta tid till att prata med varandra <3

  Kram på dig fina Molly!
  Önskar dig och Ross all lycka <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..